Ce zic clientii nostri?

Testimoniale

Clientii nostri ne recomanda!

Eugen Ristea

(Marketing Director), Ceramica Iasi

Suntem foarte multumiti de colaborare și rapoartele lor acoperă aproape toate nevoile noastre de informații de cercetare de piata.

Radu Garbea

(Managing Director), KAESER Kompressoren Romania

Propunerea înaintată de Neomar Consulting a fost cu mult mai bine explicata și mai eficienta din punct de vedere financiar decât cele ale altor companii de cercetare de piață cu care am comunicat.

Razvan Rucareanu

(Executive Manager), Gunnebo Industries

Eu pot recomanda cu incredere Neomar Consulting ca partener solid și de încredere. Firma este expert în acest domeniu și nu puteți găsi informații de piață mai bune cu privire la profile de oțel din România. Rapoartele sunt eficiente și oferă informații complete.

Marian Pirvu

(Business Director), Ruukki Romania

Când am planificat intrarea ca producator pe piata din Romania, am găsit la Neomar toate informațiile cheie de care aveam nevoie (dimensiunea pietei, cotele de piață, comportament de consum, etc ). Informațiile furnizate au fost exacte, complete și livrate eficient.

Noemi Ritea

(General Manager), VELUX Romania

VELUX România a contactat compania Neomar Consulting în 2012, pentru a achizitiona raportul cu privire la piata de invelitori pentru acoperis din Romania. Fiind impresionati de acuratețea studiului, ne-am decis să înceapem o colaborare cu Neomar Consulting pentru o cerectare complexă de piață complex pe unele din grupurile noastre de clienti tina. (…) Cercetarea furnizata de Neomar Consulting a fost livrată la timp, completă și precisă, iar rezultatul final a depășit așteptările noastre.