Echipa noastra

Bogdan Funieru

Managing Director


Fondator al Neomar Consulting. Absolvent de studii universitare economice cu specializare in cercetare de piata. A coordonat peste 350 de proiecte de cercetare în România, Bulgaria, Serbia, Croația, Ungaria și alte țări CEE.

20 de ani de experiență din care 15 ani în cadrul Neomar Consulting.

Razvan Pasculescu

Consultant Senior


Consultant de cercetare de piață experimentat (15 ani de experiență), a gestionat proiecte complexe de informații de piață în domenii precum materiale de construcție, produse alimentare și băuturi, agricultură, turism și servicii financiare. Răzvan a efectuat cercetări de birou extinse în practic toate sectoarele principale ale economiei românești și sute de interviuri semi-structurate și de profunzime cu diverse tipuri de respondenți (de la meșteri până la arhitecți, de la manageri de achiziții sau marketing până la antreprenori, manageri generali și autorități publice); a proiectat, supravegheat și rafinat rapoarte structurate și pragmatice și a oferit clienților informații de marketing valoroase.

Madalin Staicu

Senior Researcher & Project Manager


Consultant de cercetare de piață experimentat. In echipa Neomar Consulting din 2014. A coordonat numeroase proiecte de cercetare in domeniul materialelor de zidarie, prefabricatelor din beton, otelului.

Madalin este specializat pe studii atat pe piata din Romania cat si pe zona centrala si Est Europeana (Bulgaria, Serbia, Croatia, etc)

Alex Rusu

Senior Researcher & Project Manager


Specializat in implementarea de studii si sondaje de opinie cantitative.

Alex a coordonat numeroase cercetari cantitative si studii de analiza a satisfactiei clientilor. In echipa Neomar Consulting din 2013.

Mihaela Luca

Executive Researcher


In echipa Neomar Consulting din 2014. Este specializata in realizarea de interviuri B2B de complexitate mediu-ridicata.

Milos Kovacevik

Senior Researcher - South East Balkans


Localizat la Belgrad, este specializat in cercetarea pietelor din Balcani: Serbia, Croatia, Macedonia de Nord, Bosnia, Muntenegru.

Consultant de cercetare de piață experimentat, cu istoric demonstrat al activității în industria de marketing și cercetare socială. Peste 20 de ani de experienta profesionala si peste 10 ani de experienta in analiza pietelor tehnice dar si FMCG din regiune.