Piata constructiilor rezidentiale – Romania 2010-2015

Piata constructiilor rezidentiale – Romania 2010-2015

Pentru un plus de transparenta pe piata constructiilor rezidentiale si a dezvoltarii imobiliare Neomar Consulting a realizat un studiu bazat pe date statistice ce are ca principala utilitate trasarea unei analize a evolutiei macroeconomice a acestui sector.

Cui i se adreseaza acest studiu?

 • Marilor dezvoltatori imobiliari
 • Institutiilor finantatoare
 • Principalilor furnizori de materiale de constructii
 • Companiilor de consultanta

10 beneficii unice ale acestei analize:

 1. Un raspuns la problemele actuale. Contine un set complet de date care sa raspunda la intrebarea: Ce se va intampla cu sectorul constructiilor din Romania in perioada 2011-2013?
 2. Economie de timp – contine intr-un singur document toti indicatorii statistici relevanti despre sectorul constructiilor din Romania.
 3. Analiza conjugata a tututor factorilor care influenteaza evolutia sectorului de constructii, inclusiv a situatiei macroeconomice, tranzactiilor imobiliare, veniturilor populatiei, constructiilor in regie proprii si a altor factori de influenta.
 4. O analiza 360° a conjuncturii pietei imobiliare din Romania, incluzand toate aspectele relevante (finantare, cerere, venituri populatie, dimensiune cerere efectiva).
 5. Economie de resurse financiare. Pretul modic al studiului va ofera un avantaj de cost important in comparatie cu sintetizarea informatiilor prin resurse interne. Pentru sintetizarea informatiilor au fost investite peste 300 de ore de munca in culegerea, diseminarea, analiza si prelucrarea datelor. Realizarea unei analize similare prin resurse interne ar conduce la un cost efectiv de cca 15 ori mai mare luand in calcul costul informatiilor si al resurselor umane implicate.
 6. Date actualizate la nivelul Semestrului 1 2010.
 7. Prognoza pe termen mediu (2011-2013) a evolutiei probabile a sectorului de constructii.
 8. Statistici pe scurt despre principalele materiale de constructii din Romania (ciment, materiale de zidarie, invelitori acoperisuri, materiale termoizolante).
 9. Actualizare trimestriala. Incepand cu luna Septembrie 2010, Neomar Consulting ofera posibilitatea de abonare pentru a beneficia trimestrial de informatii actualizate.
 10. Analize in profil regional. O serie de indicatori si analize prezentate atat la nivel national insa si la nivel regional. Puteti astfel estima potentialul local al pietei, la nivel de judet sau regiune.

Cum puteti intra in posesia studiului?

Pentru a vizualiza cuprinsul analizei si modul in care puteti intra in posesia informatiilor va rugam accesati brosura acesteia.