Analiza de ansamblu a pietei de tamplarie

Analiza de ansamblu a pietei de tamplarie

Analiza de ansamblu a pietei de tamplarie

Analiza de ansamblu a pietei de tamplarie

Daca va intrebati care sunt perspectivele pietei de tamplarie termoizolanta pentru perioada 2010-2012 va oferim raspunsul. Informati-va si alegeti cea mai buna strategie, minimizand astfel influentele crizei economice asupra companiei Dvs. Va putem pune la dispozitie ultimele studii realizate de compania Neomar Consulting pe piata de tamplarie termozolanta realizate in 2009.

Va oferim raspunsuri calificate, colectate stiintific pe baza unor metodologii verificate la cele mai importante intrebari ale momentului:

1. Cum va evolua piata de tamplarie in 2010? Care a fost impactul real al crizei economice asupra industriei de tamplarie in 2009?

2. Ce potential mai prezinta piata inlocuirilor de tamplarie din mediul rezidential in 2009-2010?

Va oferim informatii precise despre gradul de dotare a locuintelor cu tamplarie termoizolanta: locuinte neutilate, locuinte utilate partial, locuinte utilate total, la nivel national si pe medii de resedinta.

3. Care sunt segmentele de clienti pe care trebuie sa ma concentrez?

Va oferim o radiografie a categoriilor sociale in raport cu intentiile de achizitie a tamplariei termoizolante. Veti putea astfel sa va dimensionati oferta din punct de vedere calitativ si al pretului in functie de cerintele specifice si de particularitatile celui mai important grup tinta de clienti.

4. Conteaza mai mult mediul urban sau rural?

Care vor fi diferentele intre urban si rural din punct de vedere a achizitiilor viitoare de tamplarie. Va oferim o analiza intemeiata a stratificarii potentialilor clienti de tamplarie in raport cu mediul de resedinta si cu tipul localitatii (sat, oras mic, mediu, mare)

5. Care sunt regiunile cu cel mai ridicat potential in raport cu achizitiile de tamplarie?

Numarul mediu de ferestre dotate cu tamplarie termoizolanta / locuinta, la nivel national, pe medii de resedinta si regiuni geografice

6. Cum se situeaza compania mea fata de concurenta din punct de vedere al pretului?

7. Care sunt discounturile si politica comerciala a principalilor concurenti de pe piata?

Puteti avea raspunsuri la intrebarile de mai sus prin intermediul unui studiu cuprinzator realizat de Neomar Consulting.

Ce beneficii aveti?

  • Cunoasterea evolutiei pietei pe termen scurt si mediu va ajuta sa:
  • Stabiliti obiective realiste pentru compania dumneavoastra;
  • Ajustati politica de marketing si vanzari in concordanta cu evolutia pietei;
  • Va orientati actiunile de marketing si vanzare spre segmentele cu potential ridicat.
  • Limitati anumite cheltuieli ce nu genereaza profit si evitati actiunile ineficiente

Retineti ca: intr-un mediu economic in continua schimbare, vor avea un avantaj economic doar companiile care reusesc sa se adapteze cat mai repede si cat mai bine noilor conditii. Va putem sprijini cu informatii in acest demers.

Cum puteti intra in posesia studiului?

 Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati!