Servicii

Neomar Consulting ofera servicii de cercetare de piata si consultanta de marketing special adaptate pietelor tehnice si industriale.

Ce iti oferim ?

Cu o experienta de peste 10 ani in realizarea de studii si analize in domeniul tehnic, cu precadere in industria constructiilor si materialelor de constructii, Neomar Consulting va pune la dispozitie un set de resurse si know-how extins, atat in raport cu piata din Romania dar si din Europa de Sud-Est. Studiile noastre vin insotite de servicii profesionale de consultanta manageriala.

Cum sa ai clienti noi? Cum sa ai clienti loiali?

Prin servicii profesionale te sprijinim sa gasesti clienti noi. De asemenea, odata ce i-ai gasit, te ajutam sa-i mentii multumiti prin analiza periodica a gadului de satisfactiei a acestora.

Informatii despre clienti. Nevoile si cerintele lor.

Intelegerea nevoilor si a modului cum gandesc clientii este cheia succesului unei afaceri. Te ajutam prin studii specializate sa ii intelegi si sa vezi cum privesc brandul si produsele tale.

Poate vrei sa te extinzi pe piete noi (export sau noi segmente). Poate vrei sa iti cunosti mai bine concurenta. Sau poate doar ai nevoie de niste statistici credibile despre piata.

Compania Neomar Consulting a fost infiintata in anul 2004 de catre Dl. Bogdan Funieru – specialist in cercetarea pietei, specializat in analiza pietelor tehnice inca din 1999.

Firma a aparut pe piata ca un raspuns firesc la nevoia investitorilor de informatii statistice, analize si studii pe piata de profil, in conditiile unei infrastructuri statistice precare si a lipsei de transparenta a pietei.

De ce Neomar?

  • Peste 15 ani de experienta dovedita
  • Flexibilitate si orientare catre client
  • Pragmatism - rezultate actionabile
  • Bugete si timinguri respectate 100%
  • Peste 350 de proiecte complexe realizate

Contacteaza-ne